Jönköpings kommun

Öppet hus lördagen den 13 november

Lördagen den 13 november klockan 10-13 är det äntligen dags för öppet hus på PB! Som vi har längtat efter att få välkomna dig som ska välja gymnasieutbildning hit till skolan.

Vi kommer att erbjuda information och frågerum, aktiviteter, utställningar och uppträdanden på skolan. Vi försöker sprida ut vår verksamhet i skolans lokaler så mycket det går.

I början av vecka 45 kommer du som går i nian i Jönköpings kommun och ett antal närliggande kommuner att få ett program för öppet hus hemskickat. Här hittar du programmet digitalt. Pdf, 3.8 MB.

Till dagen bjuder vi in dig som ska söka till gymnasiet nästa höst och dina vårdnadshavare. Kom ihåg att stanna hemma vid symptom.

Om du av olika skäl inte kommer att kunna närvara vid öppet hus, eller om du bara har fler frågor och vill ha mer information om ditt viktiga gymnasieval så kommer det också finnas möjlighet att under v. 49 titta på våra livestreamade kvällar som går under namnet PB Live. Där kan du också att kunna ställa frågor direkt till lärare och elever. Mer info om detta kommer senare. PB Live från förra året finner du här.