Jönköpings kommun

Biblioteket på Per Brahegymnasiet.

Söker du en plats där du kan få studiero? Vill du få hjälp med att finna bra information till ditt skolarbete? Har du frågor kring Vklass, Office365 eller digitala verktyg? Besök PB:s vackra bibliotek!

I vårt bibliotek finns cirka 20 000 böcker, ett flertal uppslagsverk och databaser samt referenslitteratur. Skolans elever kan till exempel utan kostnad använda Nationalencyklopedin online.

I tidskriftskorridoren finns ungefär hälften av de cirka sjuttio tidskrifter som skolan prenumererar på. I Tysta rummet kan du studera i lugn och ro.

Bibliotekspersonal finns i tjänst kl. 8-16 måndag-torsdag och kl. 8-15 på fredagar.

Sök i katalogenlänk till annan webbplats

I biblioteket kan du också träffa skolans IKT-pedagog som kan hjälpa dig med Vklass, Office 365 och inloggningar. Måndag-fredag 8:30-9:30 kan du få hjälp med akuta ärenden (med vissa undantag).