Om skolan

Per Brahegymnasiet ligger centralt i Jönköping. Vi har fem högskoleförberedande program: Estetiska, Humanistiska, Naturvetenskaps- och Samhällsvetenskapsprogrammet samt International Baccalaureate. Vi har även ett yrkesprogram, Hotell- och turismprogrammet.

Utbildningen på Per Brahegymnasiet bedrivs i en anrik miljö och har lång tradition i att möta elever som har höga ambitioner och viljan att hitta vägen mot sina framtida mål. Skolan är en språngbräda till många elevers framtid. Här möter eleven likasinnade, målmedvetna och självständiga ungdomar, som vet vad de vill.

Per Brahegymnasiet:

…erbjuder en seriös, ambitiös och modern utbildning av hög kvalitet med ett tydligt fokus på elevens framtid.

...har välutbildade och skickliga lärare och på skolan möts eleven av en hög nivå av kunnande och beprövad erfarenhet i alla delar av sin utbildning.

…är en gymnasieskola där mångfalden av utbildningar skapar möten där tolerans, öppenhet och kreativitet ger möjligheter för olika förmågor att utvecklas.

…är en gymnasieskola med en unik miljö, kultur och rik tradition.

/all personal på Per Brahegymnasiet

Adress: Residensgatan 7 | 553 16 Jönköping | Exp: 036-10 54 78 | Fax: 036-10 31 82